Χαριτίνη Πανοπούλου «Ασημένιο φεγγάρι» | Solo Κιθάρα-Φωνή

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 21.30

Χαριτίνη Πανοπούλου

Η εκδήλωση Χαριτίνη Πανοπούλου «Ασημένιο φεγγάρι» | Solo Κιθάρα-Φωνή, έχει περατωθεί.
Δείτε τις προσεχείς μας εκδηλώσεις.

 • Πληροφορίες Εκδήλωσης

  H νέα τραγουδοποιός, κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Χαριτίνη Πανοπούλου, παρουσιάζει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 21.30, το project της με τίτλο «Ασημένιο φεγγάρι» – solo κλασική κιθάρα και φωνή, στον Πολυχώρο Πόλις, στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας.

  Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Ασημένιο φεγγάρι”, η Χαριτίνη θα μας ταξιδέψει με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια από την έντεχνη – ροκ – folk μουσική σκηνή στα πιο όμορφα συναισθήματα με τον γλυκό αλλά και δυναμικό ήχο τόσο της φωνής της, όσο και της κλασικής της κιθάρας.

  Οι επιλογές από την πρόσφατη κυκλοφορία του album της ”Μystic emotions”, τραγουδιών pop και rock θρυλικών συγκροτημάτων όπως οι The Beatles, Police, διασκευασμένα για κλασική κιθάρα και φωνή, συναντούν τα δικά της τραγούδια σε στίχο και μουσική, όπως το πολύ ρομαντικό “Ασημένιο φεγγάρι” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Heaven music, το δροσερό ”Φανταστικά!” και το δυναμικό ”Κι αν”. Αγαπημένα γνωστά ελληνικά τραγούδια, σπουδαίων σύγχρονων Ελλήνων έντεχνων δημιουργών όπως των: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Χατζιδάκι αλλά  και παλαιότερων λαϊκών δημιουργών, όπως των Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη, θα γίνουν αφορμή να γίνει το κοινό μια παρέα τραγουδώντας.

  Το solo project της Χαριτίνης έχει ήδη ταξιδέψει με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και της επαρχίας και σε φεστιβάλ. Αναδεικνύοντας την πολυφωνικότητα του οργάνου, αλλά και την ευρεία γκάμα της ερμηνείας της, η Χαριτίνη μας καλεί σε μια περιπλάνηση σε μουσικά διαμάντια, με μια πλούσια παλέτα ηχοχρωμάτων, φωνητικών και κιθαριστικών. Οι διασκευές στην κλασική κιθάρα ανήκουν ως επί το πλείστον στον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη.

  Ένα μοναδικό, μουσικό, πολύχρωμο αλλά και ατμοσφαιρικό ταξίδι, με τιμόνι την κλασική κιθάρα!

  Κλασική κιθάρα-φωνή: Χαριτίνη Πανοπούλου

  Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 21.30, σε μια ξεχωριστή βραδιά με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

  Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

  Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.inpolis.gr
Facebook: www.facebook.com/polispolychoros
Instagram: https://www.instagram.com/polis_polychoros
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuXvVWr7-F61EkHx_VO4hsA

Σας προτείνουμε

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Ακορντεόν