Διοργάνωση
Συνεδρίων & Εκδηλώσεων

Οργάνωση | Ποιότητα | Διαχείρηση

Εμπειρία διοργάνωσης
Εκδηλώσεων, Συνεδρίων, Ημερίδων & Επιμορφωτικών Σεμιναρίων

10+ Χρόνια

Διοργάνωση
Συνεδρίων | Ημερίδων | Σεμιναρίων

Με όραμα και φιλοδοξία την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ο Πολυχώρος Πόλις αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση και υλοποίηση Συνεδρίων, Εκδηλώσεων, Ημερίδων, Σεμιναρίων, με απόλυτο επαγγελματισμό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της διοργάνωσης Επιστημονικών Συνεδρίων και events, εγγυώνται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για εμάς, κάθε event, είναι ένα ξεχωριστό γεγονός, με διαφορετικές απαιτήσεις. Είτε αφορά μια μικρή επιστημονική εκδήλωση, είτε ένα υβριδικό συνέδριο εκατοντάδων συμμετεχόντων, συνδυάζοντας τις δια ζώσης παροχές και την υποστήριξη διαδικτυακών  υπηρεσιών, προσαρμόζουμε και διαμορφώνουμε το χώρο και τις υπηρεσίες μας αποκλειστικά στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες.

Οι Χώροι μας

Οι χώροι μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του συνεδρίου σας, με εξαιρετικές παροχές και με δυνατότητα υπέροχων εδεσμάτων και signature cocktails!

Fingerfood & Cocktails

Ανακαλύψτε το μενού μας, το οποίο περιλαμβάνει ποικιλία από πρωτότυπα cocktails και απολαυστικά fingerfood, ειδικά επιλεγμένα για να συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σας. 

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής από δεκάδες fingerfood, ή ακόμα και μία μεγάλη γκάμα μαγειρευτών και ψητών φαγητών αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία της εκδήλωσης!

Κάθε cocktail είναι ένα έργο τέχνης, δημιουργημένο με την πείρα και τη φαντασία των έμπειρων bartenders μας, ενώ τα fingerfood μας, φτιαγμένα από τα φρεσκότερα υλικά!

Computer Room

Στις αίθουσες υπολογιστών μας, προσφέρουμε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για επαγγελματίες, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες τεχνολογικών σεμιναρίων.

Διαθέτουμε υψηλής ταχύτητας διαδικτυακή σύνδεση και προηγμένους υπολογιστές με τελευταίας γενιάς λογισμικό, εγγυώμενοι μια απρόσκοπτη και αποδοτική εμπειρία χρήσης.

Ο χώρος είναι σχεδιασμένος ώστε να ενισχύει τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα, με άνετες θέσεις εργασίας και επαρκή φωτισμό.

Ψηφιακή Διαχείριση

Η εγκατάστασή μας προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση για τη διεξαγωγή συνεδρίων, συνδυάζοντας την παραδοσιακή φιλοξενία εκδηλώσεων με τις τελευταίες ψηφιακές τεχνολογίες.

Με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, παρέχουμε τη δυνατότητα τόσο για live streaming του συνεδρίου σας ως πραγματικού χρόνου, όσο και για επαγγελματική βιντεοσκόπηση.

Αυτό επιτρέπει στους συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός τοποθεσίας να έχουν πρόσβαση και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η καταγραφή της εκδήλωσης για μελλοντική χρήση ή ανάλυση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.  Μάθετε περισσότερα.