Συνεδριακοί χώροι
προς Ενοικίαση

Άνεση | Ποιότητα | Τοποθεσία

Μοντέρνοι χώροι με άποψη και αισθητική, άρτια εξοπλισμένοι, με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ιδανικοί για
Συνέδρια, Ημερίδες, Σεμινάρια,
και κάθε είδος Event

Ενοικίαση χώρων
Συνεδρίων | Σεμιναρίων | Event

Γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης, είτε αυτή αφορά μια μικρή επιστημονική εκδήλωση, είτε ένα μεγάλο επιστημονικό συνέδριο, είτε ένα απαιτητικό εταιρικό event, παρέχουμε τους κατάλληλους χώρους και τις υποδομές, ώστε να εξυπηρετούν την κάθε σας ανάγκη.

Για εμάς, κάθε event, είναι ένα ξεχωριστό γεγονός, με διαφορετικές απαιτήσεις. Γι’ αυτό το λόγο, ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε και διαμορφώνουμε τους χώρους αποκλειστικά στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες.

Οι Χώροι μας

Σε μία από τις ομορφότερες και πιο πράσινες συνοικίες των Βορείων Προαστίων, μόλις λίγα μέτρα από τον ΗΣΑΠ Ηρακλείου, βρίσκονται οι εξαιρετικοί μας χώροι. 

Ο κάθε ένας από αυτούς είναι διαμορφωμένος κατάλληλα και μπορεί να μεταβληθεί αναλόγως, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε event και εκδήλωσης.

Αμφιθέατρο | Φουαγιέ

Η αίθουσα του Αμφιθεάτρου, είναι κατ’ εξοχήν σχεδιασμένη για
Συνέδρια, Ομιλίες, Σεμινάρια.

Ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης, προσαρμόζεται η διάταξή της. Είτε τοποθετώντας αμφιθεατρικά μόνο καρέκλες, είτε σε διάφορες διατάξεις με τραπέζια, για μικρά ή μεγάλα γκρουπ ανθρώπων.

Έχει εξαιρετική ακουστική φωνής, με προσεγμένη περιβάλλουσα ηχητική εγκατάσταση και άρτιο μικροφωνικό εξοπλισμό όταν οι ανάγκες της εκδήλωσης το απαιτούν. 

Το Φουαγιέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως βοηθητικός χώρος του Αμφιθεάτρου, είτε και ως ένας αυτόνομος χώρος για διάφορα Workshop, Discussion groups, Βιβλιοπαρουσιάσεις.

Stage | Αίθριο

Το Stage είναι ένας μαγευτικός χώρος, δημιουργημένος ειδικά για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας σε event που απαιτούν υψηλή ποιότητα σε ήχο, φωτισμό, αισθητική και άνεση.


Μουσικές και Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, Event με δυνατότητα γεύματος ή δείπνου, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν αναδεικνύοντας την ποιότητά τους.


Νοητά χωρίζεται στη σκηνή και το Αίθριο, ένα πανέμορφο και καταπράσινο μέρος για να απολαύσει κάποιος το ποτό του.

Computer Room

Στις αίθουσες υπολογιστών μας, προσφέρουμε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, ιδανικό για επαγγελματίες, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες τεχνολογικών σεμιναρίων.

Διαθέτουμε υψηλής ταχύτητας διαδικτυακή σύνδεση και προηγμένους υπολογιστές με τελευταίας γενιάς λογισμικό, εγγυώμενοι μια απρόσκοπτη και αποδοτική εμπειρία χρήσης.

Ο χώρος είναι σχεδιασμένος ώστε να ενισχύει τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα, με άνετες θέσεις εργασίας και επαρκή φωτισμό.

Ψηφιακός & Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Οι χώροι μας είναι όλοι εξοπλισμένοι με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, παρέχοντας την αναγκαία υποδομή για διοργάνωση ψηφιακών συνεδρίων, εξασφαλίζοντας συνάμα την απαραίτητη ποιότητα παρακολούθησης για τους δια ζώσης παρευρισκόμενους.

Στον παρεχόμενο εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται επαγγελματική ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση (ασύρματη και ενσύρματη), προβολικά διαφανειών (έως και 3 προβολικά ανά χώρο για συγχρονισμένη προβολή), κλιματισμός, κα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.  Μάθετε περισσότερα.