Θεατρική Παράσταση «Ό,τι αγαπώ!» απ’ την ομάδα Playback Nuevo

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 20.30

Ομάδα Playback Nuevo

Η εκδήλωση Θεατρική Παράσταση «Ό,τι αγαπώ!» απ’ την ομάδα Playback Nuevo, έχει περατωθεί.
Δείτε τις προσεχείς μας εκδηλώσεις.

 • Πληροφορίες Εκδήλωσης

  Μια αυθόρμητη παράσταση εμπνευσμένη από τις δικές σας ιστορίες από τη θεατρική ομάδα Playback Nuevo, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 20.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, στο Ηράκλειο Αττικής!

  Η χρονιά ξεκίνησε αφήνοντας πίσω ό, τι κακό και ανοίγοντας τη καρδιά για να υποδεχτούμε τα καλά! Αυτό υποτίθεται πως κάνουμε όλοι! Όμως τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας ως εφόδιο για να αντιμετωπίσουμε τις κακοτυχίες, τις ανατροπές και τις δυσκολίες που θα προκύψουν όπως πάντοτε συμβαίνει στο τοπίο της πραγματικότητας; Τι θα μας κρατήσει δυνατούς και ανθεκτικούς; Όλα αυτά που αγαπώ μέσα μου, γύρω μου, ό, τι αγαπώ από αυτά που έχω καταφέρει και από αυτά που ονειρεύομαι μπορούν να αποτελέσουν το απόθεμα που χρειάζομαι για να διανύσω τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και πίστη στις αξίες μου και στα σχέδιά μου.

  Ελάτε να μοιραστούμε αυτά που αγαπάμε και να σηκώσουμε μαζί μια παράσταση αισιοδοξίας και ενδυνάμωσης για τη νέα χρονιά! 

  Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

  Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.inpolis.gr
Facebook: www.facebook.com/polispolychoros
Instagram: https://www.instagram.com/polis_polychoros
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuXvVWr7-F61EkHx_VO4hsA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Ακορντεόν