webinar FEEL READY FOR 2023 | Feel Coaching

Στέλλα Ζουλινάκη

Χαρακτηριστικά

Ενότητα: Σεμινάριο Επιστήμης Εαυτού
Τύπος: Βιντεοσκοπημένο (On Demand)
Διάρκεια: 45 λεπτά
Εισηγήτρια: Στέλλα Ζουλινάκη

 • Περιγραφή Σεμιναρίου

  Θέλετε να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά με θετική διάθεση και πλάνο;

  Θέλετε να νιώθετε έτοιμοι για το 2023;

  Θέλετε να καταφέρετε τους στόχους σας;

  Όπως και πέρυσι η Feel Coaching και η Στέλλα Ζουλινάκη δημιουργήσαν ένα σεμινάριο εφόδιο για τη νέα χρονιά.

  Το Feel Ready 2023 ξεκινά με τον απολογισμό του έτους και δίνει χρήσιμες πληροφορίες- κατεύθυνση ως πυξίδα για το ταξίδι στον καινούριο χρόνο.

  Στο webinar FEEL READY FOR 2023:

  -Θα επεξεργαστούμε και θα εκτιμήσουμε τι συνέβη την προηγουμένη χρονιά.

  -Θα αναγνωρίσουμε τα μαθήματα που λάβαμε.

  -Θα δημιουργήσουμε πλάνο με στρατηγική και θετική εστίαση για ένα αποτελεσματικό 2023.

  -Θα θέσουμε στόχους.

   

Στέλλα Ζουλινάκη

Απόφοιτη Παντείου Πανεπιστήμιου Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλώνω υπέρμαχος της καινοτομίας, της γνώσης και της εξέλιξης.

Έχω εξειδικευτεί στην Συμβουλευτική και το Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Executive Coaching και Management, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Life Coaching System και Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας.

Είμαι κάτοχος του “Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills” της International Academy for Coach Certification, Coaching Evolution και πιστοποιημένη Life Coach & Mentor επίπεδο Senior Practitioner από τον European Coaching and Mentoring Council (EMCC).

Το 2020 εξειδικεύτηκα στην Θετική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στις πρακτικές εφαρμογές της Θετικότητας στην καθημερινή μας ζωή. Το 2022 εξειδικεύτηκα στη Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση.

Το 1997 ξεκίνησα την καριέρα μου ως σύμβουλος ασφαλειών και επενδυτικών προϊόντων, ενώ στην πορεία εξελίχθηκα ως σύμβουλος, εκπαιδεύτρια και manager πωλήσεων σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Το 2014 δημιούργησα την δική μου εταιρεία με brandname “FeelSafe Insurance” που ασχολείται με την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και το 2018 την “Feel Coaching” με υπηρεσίες  Life & Business Coaching.

Και τα 2 brand διακριθήκαν ως «Εταιρείες Υψηλής Αξιοπιστίας για το 2021 και το 2022».
Η εταιρεία μου Feel Safe Insurance, διακρίθηκε με το βραβείο της 2ης θέσης, στα Insurance Awards, στην κατηγορία High Quality.

Ασχολούμαι ενεργά με τον Εθελοντισμό, είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Κοινωνικής Δράσης και Αλληλεγγύης, τους Hopeaholics, Αντιπρόεδρος στο σωματείο Mentoria που οραματίζεται ολιστική εκπαίδευσή των νέων και Γενική Γραμματέας στην Europa DonnaHellas με στόχο την υπεράσπιση και διεκδίκηση δικαιωμάτων των γυναικών για ψυχική και σωματική υγεία  και κυρίως την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Είμαι η εμπνεύστρια και δημιουργός του «Μy Life Motto» Project, μιας σειράς συνεντεύξεων αλλά και έρευνας σε ξεχωριστές προσωπικότητες για το σύνθημα ζωής τους (Life Motto) και για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά επιτυχίας, ευτυχίας και προσωπικής & επαγγελματικής τους ανάπτυξης.

Ως Life & Business Coach λειτουργώ με αγάπη, συνέπεια, αποδοχή και σεβασμό. Στοχεύω σε μια δημιουργική πορεία εξέλιξης ή αλλαγής για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την διαδρομή του Life Coaching. Η χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης, η διαχείριση των αλλαγών και των εμποδίων είναι θέματα που οι περισσότεροι από εμάς καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε.

Ως εθελόντρια λειτουργώ με ανιδιοτέλεια, ελπίδα και όραμα για ένα κόσμο καλύτερο με περισσότερα χαμόγελα, λιγότερες ανισότητες και βία.

Τα εφόδια που προσφέρονται μέσα από τις συνεδρίες και τα σεμινάρια είναι εφόδια ζωής, ευτυχίας και επιτυχίας και εγώ δηλώνω παρούσα να τα μοιραστώ.

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.staging.inpolis.gr
Facebook: www.facebook.com/polis.education
Instagram: https://www.instagram.com/polis_polychoros
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuXvVWr7-F61EkHx_VO4hsA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Ακορντεόν