Παιδικό Θεματικό Party

Ζητήστε δωρεάν Πρόταση

Όποιο κι αν είναι το γεγονός, πάντα υπάρχει αφορμή για ένα Party!

Ο Πολυχώρος “Πόλις” σας προσκαλεί στο νέο πρότυπο Θεματικό Παιδικό Πάρτι βασισμένο σε βιωματικά προγράμματα, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, παιχνιδιού για μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης & απόλαυσης στους εξαιρετικούς χώρους του, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Εξαιρετική ομάδα Παιδαγωγών

Το επίκεντρο του Party δεν μπορεί να είναι άλλο από τους μικρούς μας φίλους!

Για αυτό έχουμε μια εξαιρετική ομάδα Παιδαγωγών, που επιβλέπουν και απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά, καθ’ όλη την διάρκεια του Πάρτι

Θεατρικά και μουσικοκινητικά Παιχνίδια, Χορός, Face Painting, Karaoke είναι ενδεικτικά μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε.

Τι Προσφέρουμε

Μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών εδεσμάτων

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των εδεσμάτων που ετοιμάζονται όλα ανεξαιρέτως στο χώρο μας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ βασικού menu με καφέ και βουτήματα και του πλήρες menu, με προσεγμένες και ποιοτικές επιλογές fingerfood.

Οι Χώροι μας

Σας παρέχουμε όλους τους ποιοτικούς κλιματιζόμενους χώρους αποκλειστικά για εσάς!


Ενώ οι μικροί μας φίλοι απασχολούνται και διασκεδάζουν με τους παιδαγωγούς, εσείς απολαμβάνετε τη φιλοξενία και την ξεγνοιασιά σε ξεχωριστό χώρο.

Προσδιορισμός κόστους

Παροχή όλων των ποιοτικών κλιματιζόμενων χώρων: Δωρεάν

Στολισμός χώρων και υλικά δραστηριοτήτων (μπογιές face painting, μπαλονοκατασκευές κτλ): Δωρεάν

Ενδεικτική τιμή ανά παιδί από 12€ | ανά προσκεκλημένο συνοδό από 6€ 

Παιδαγωγός από 80€

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.  Μάθετε περισσότερα.