ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ | Αναβάλλεται για Σεπτέμβριο, λόγω ασθενείας!

Σάββατο 13 Ιουλίου 21.30

Φωτεινή Δάρρα, Γιώργος Παπαχριστούδης, Μιχάλης Πορφύρης

Η εκδήλωση ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ | Αναβάλλεται για Σεπτέμβριο, λόγω ασθενείας!, έχει περατωθεί.
Δείτε τις προσεχείς μας εκδηλώσεις.

 • Πληροφορίες Εκδήλωσης

  Έπειτα από τα αλλεπάλληλα Sold Out του χειμώνα, η Φωτεινή Δάρρα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, επιστρέφει για μία μοναδική βραδιά στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στις 21.30. Με διάθεση καλοκαιρινή έρχεται να ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής που θα μας συναρπάσουν!

  Η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει σε ατμόσφαιρα άλλης εποχής και άρωμα γυναίκας, μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη, μ’ ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στις δεκαετίες 60-70-80, δεκαετίες που σημάδεψαν την μουσική ιστορία της χώρας.

  Δεν θα λείψουν τραγούδια και από το προσωπικό της ρεπερτόριό (Στάλσιμο, Τρέχει το νερό) και φυσικά οι νεότερες κυκλοφορίες της «Μια εκδρομή» και το vintage «Θα θελα απόψε».

  Ελάτε, να συγκινηθούμε, να ερωτευτούμε και να τραγουδήσουμε μαζί!

  Αν είναι η αγάπη αμαρτία, Αγόρι μου, η Σκλάβα, Κοντά στα ξημερώματα , Θέλω κοντά σου να μείνω, Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου, Rien de rien, Je t’attends… είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν.

  Ένα ρεσιτάλ ερμηνειών με τη Φωτεινή Δάρρα και τον καταξιωμένο πιανίστα και ενορχηστρωτή Γιώργο Παπαχριστούδη στο πλάι της. Στο τσέλο ο εξαιρετικός Μιχάλης Πορφύρης.

  Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πολυχώρου Πόλις, στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας, έναν χώρο τέχνης και επιστήμης με ξεχωριστή αισθητική και ποιότητα, με σεβασμό στο κοινό και τους καλλιτέχνες για μια ξεχωριστή βραδιά με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

  Να είστε εκεί!

  Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

  Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.inpolis.gr
Facebook: www.facebook.com/polispolychoros
Instagram: https://www.instagram.com/polis_polychoros
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuXvVWr7-F61EkHx_VO4hsA

Σας προτείνουμε

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Ακορντεόν