Θεατρική Παράσταση “SOLO” απ’ την ομάδα Playback Nuevo

Κυριακή 21 Απριλίου 20.30

Ομάδα Playback Nuevo

Η εκδήλωση Θεατρική Παράσταση “SOLO” απ’ την ομάδα Playback Nuevo, έχει περατωθεί.
Δείτε τις προσεχείς μας εκδηλώσεις.

 • Πληροφορίες Εκδήλωσης

  Η θεατρική ομάδα Playback Nuevo ανεβάζει μια ιδιαίτερη παράσταση με τον τίτλο SOLO!, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στις 20.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, στο Ηράκλειο Αττικής!

  Μία ηθοποιός στη σκηνή ερμηνεύει τις ιστορίες που θα μοιραστεί το κοινό αυθόρμητα στη διάρκεια της παράστασης.

  Οι Playback Nuevo ανεβάζουν παραστάσεις αυθόρμητου θεάτρου Playback τα τελευταία δέκα τρία χρόνια. Συνήθως στη σκηνή παίζουν τέσσερις ή πέντε ηθοποιοί που ερμηνεύουν και καθρεφτίζουν με τον δικό τους τρόπο τις ιστορίες που αφηγείται το κοινό στη διάρκεια της παράστασης. Πρόκειται για ένα διαδραστικό κοινωνικό θέατρο που επιτρέπει στους θεατές να βγουν από τον παθητικό τους ρόλο και να συμπράξουν με τις ιστορίες τους στη δημιουργία μιας μοναδικής και αυθόρμητης παράστασης.

  Αυτή τη φορά έρχονται στη σκηνή του Πόλις με μία νέα πρόταση, μια παράσταση Solo Playback. Η ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια, συγγραφέας και ηθοποιός του Playback Σμαρούλα Παντελή, θα βρεθεί μόνη της στη σκηνή με τη συνοδεία της μουσικής του Παναγιώτη Δράκου.

  Το Solo Playback δημιουργήθηκε από την Noa Leibu στη διάρκεια της πανδημίας και έκτοτε αρκετοί ηθοποιοί του playback εκπαιδεύονται μαζί της σ’ αυτή τη νέα προσέγγιση.

  Σας περιμένουμε σ’ αυτή την ιδιαίτερη παράσταση για να μοιραστούμε τις ιστορίες μας και να συνδεθούμε με τον μοναδικό τρόπο που συνδέονται όσοι βρίσκονται κάθε φορά στις παραστάσεις μας.

  Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

  Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

“Πόλις” Πολυχώρος
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
☎️ 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.inpolis.gr
Facebook: www.facebook.com/polispolychoros
Instagram: https://www.instagram.com/polis_polychoros
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuXvVWr7-F61EkHx_VO4hsA

Σας προτείνουμε

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Ακορντεόν